E uiga ile Fibe Cost

Tala Fou: Fa'ailoa mai talu ai nei e Pasila le gaosiga o le pulupulu laupapa o le klabin pepa o le tau o le pulupulu alava fa'atau atu i Saina o le a si'itia i le 30 US tala / tone mai ia Me.E le gata i lea, o Arauco pulp mill i Chile ma bracell paper industry i Pasila na fai mai foi e tulitatao le siitaga o tau.

O lea la, talu mai le aso 1 o Me, o le averesi o le tau o le pulupulu alava e auina atu i fafo e le pepa klabin i Saina ua siitia i le US $ 810 i le tone, ae o le tau masani o le pulupulu alava ua faatoa siitia e tusa ma le 45% i le faaiuga o Tesema o le tausaga talu ai.

Fai mai o le siʻitia o le tau o le pulupulu fiber faʻapitoa e aʻafia i le faʻatonuina o mea eseese, e aofia ai le osofaʻiga a tagata faigaluega i fale gaosi oloa Finnish, o le faʻalavelaveina o le lalolagi logistics filifili e mafua mai i feeseeseaiga i le va o Rusia ma Iukureini, ma le faʻaitiitia. o masini pulupulu i itulagi patino.

I le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga, o faʻafitauli faʻapitoa e pei o le le lava o atinaʻe vaʻavaʻa a le lalolagi ma pusa faʻaitulagi, le lava o avetaʻavale ma loli, ma le malosi o le faʻaaogaina o le pulupulu ma le manaʻoga ua mafua ai le faʻaleagaina o le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga.

I le vaiaso o Aperila 22, o le tau o le pulupulu alava autu i totonu o le maketi Saina na siitia maualuga i le US $784.02 i le tone, o se siitaga e US $91.90 i le masina e tasi.I le taimi nei, o le tau o le pulupulu fiber umi na siitia i le US $979.53, i luga US $57.90 i le masina e tasi.

Ona o le maualuga o le tau o le fiber, o le a vave ona toe fa'atauina e le falepepa le tau o le pepa, o le fa'asilasilaga ua tu'uina atu i le fa'atau.e leaga tele mo le lomitusi & faʻapipiʻiina fanua, o le sapalai sapalai uma e tatau ona sii le tau.O le mea e sili ona leaga, o le tau o galuega a lima o loʻo faʻatupulaia foi ma e faigata ona faʻafaigaluegaina, o lea e sili atu le faigata o le tulaga atoa, Ua aumaia ai suiga tetele i le lumanaʻi atinaʻe.


Taimi meli: Sep-22-2022